Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Loyolalaan 30 in Vught 5263 AV

Loyolalaan 30

5263 AV Vught
Koopsom € 920.000,- k.k.
Te koop
Bel of mail ons
+31736562649

Omschrijving

Op toplocatie in het villapark van Vught gelegen BOUWPERCEEL - in de aangehechte tekeningen aangeduid onder letter B - voor de bouw van een VRIJSTAANDE VILLA.

Perceel ca. : 1.324 m²
Afmetingen perceel: frontbreedte ca. 36 m¹ – diepte ca. 38 tot 47 m¹
Afmetingen bouwvlak: overeenkomstig kaart bestemmingsplan ca. 26 m¹ x 17 m¹
Kadastraal bekend: Vught sectie L nummers...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op toplocatie in het villapark van Vught gelegen BOUWPERCEEL - in de aangehechte tekeningen aangeduid onder letter B - voor de bouw van een VRIJSTAANDE VILLA.

Perceel ca. : 1.324 m²
Afmetingen perceel: frontbreedte ca. 36 m¹ – diepte ca. 38 tot 47 m¹
Afmetingen bouwvlak: overeenkomstig kaart bestemmingsplan ca. 26 m¹ x 17 m¹
Kadastraal bekend: Vught sectie L nummers 12 ged. en 3169 ged.
Tuin: achtertuin op het westen

Algemeen

Een bouwperceel in een reeds bestaande villawijk, zult u zich afvragen? Het komt tegenwoordig nog maar zeer sporadisch voor, dat klopt, maar wij hebben toch een fantastische mogelijk. Kortom: een unieke gelegenheid om uw eigen nieuwe villa te bouwen precies tussen twee markante vrijstaande villa’s en fraai aangelegde tuinen met volwassen bomen en heesters.

Beide villa’s staan een gedeelte van die mooie (parkachtige) tuinen af om op deze wijze een aantrekkelijk nieuw bouwperceel te laten ontstaan.
De grootte van het bouwperceel bedraagt circa 1.324 m² of ter zodanige grootte als na definitieve opmeting door het kadaster zal blijken. Mocht de grootte na definitieve opmeting groter dan wel kleiner zijn dan de opgegeven circa grootte van 1.324 m², dan zal verrekening van het verschil in oppervlakte tussen koper en verkoper worden verrekend op basis van € 650,-- p/m².

De Loyolalaan* is een schitterende bomenlaan gelegen ten noordwesten van de Helvoirtseweg (N65) en strekt zich uit tot aan het Stadhouderspark en de Vughtse Hei.

*Vernoemd naar het in 1913 geopende ‘Retraitehuis Loyola’. “Een verrukkelijk vredeoord, zo rustig als het daar gelegen is in de stille heide, geheel onttrokken aan het grote gewoel. De natuur daar het schoonst door haar eenvoud.”
Ignatius van Loyola was de stichter van de Jezuïetenorde. Het retraitecentrum is in 1979 gesloopt.

Het bouwperceel kan met recht nog worden aangeduid in bewoordingen zoals in de gepubliceerde teksten van weleer.

Van toepassing op deze prachtige locatie zijn de bepalingen en regels vastgelegd in het Bestemmingsplan BPL Taalstraat-Loyolalaan:
- De aangewezen grond is bestemd voor (particulier) wonen.
- Op de grond mag een vrijstaande woning met bijgebouw(en), en daarbij behorende bouwwerken, geen gebouwen zijnde, worden gebouwd.
- Het hoofdgebouw dient in het aangegeven bouwvlak overeenkomstig kaart bestemmingsplan - ter grootte van circa 26.00 x 17.00 meter - te worden gebouwd.
- In het bouwvlak mag in niet meer dan twee bouwlagen worden gebouwd. Bij het aantal bouwlagen wordt een bouwlaag in de kap, die als verblijfsruimte is ingericht, buiten beschouwing gelaten.
- Gebouwen mogen met een plat dak of met een kap (helling tussen 30° en 60°) worden afgedekt.
- Ondergronds bouwen in het bouwvlak is toegestaan.
- Maximale hoogte van een bouwlaag niet meer dan 3.50 meter en de maximale bouwhoogte bedraagt 14.00 meter.
- De afstand tot de zijdelingse perceelsgrens bedraagt ten minste 5.00 meter.

Burgemeester en wethouders kunnen - onder voorwaarden - ontheffing verlenen op een aantal bouw- en/of gebruiksregels.

Binnen het bestemmingsplan is onder art. 16.3 een regeling opgenomen voor het stellen van nadere eisen ten aanzien van situering en afmetingen van bouwwerken. Mede op grond hiervan bestaat de mogelijkheid om - onder voorwaarden - het bouwvlak te verplaatsen in de richting van de weg (Loyolalaan). Door verschuiving ontstaat een grotere achtertuin.

De informatie is met zorg samengesteld, doch buro t’sas aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 920.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan park en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 1324 m² Kadasteroppervlakte 1324 m² Kadastrale gegevens Gemeente Vught Sectie L Perceelnummer 12 Oppervlakte 816 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Vught Oppervlakte 508 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Route van naar Loyolalaan 30, 5263 AV Vught

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.