Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
St.-Elisabethstraat 42 in Vught 5261 VN

St.-Elisabethstraat 42

5261 VN Vught
€ 340.000,- k.k.
Nieuw
Bel of mail ons
+31736562649

Omschrijving

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

In het centrum gesitueerd VRIJSTAAND WOONHUIS met grote garage annex schuur/werkplaats en diepe achtertuin.

Richtprijs: € 340.000,- k.k
Perceel: 500 m² eigen grond
Bouwjaar: 1930
Gebruiksopp.: 115 m² (exclusief 49 m² garage/werkplaats)
Bruto inhoud: 465 m³
Kadastraal bekend: Vught sectie L nummer 2104
Staat van...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1930 Woonoppervlakte 115 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

In het centrum gesitueerd VRIJSTAAND WOONHUIS met grote garage annex schuur/werkplaats en diepe achtertuin.

Richtprijs: € 340.000,- k.k
Perceel: 500 m² eigen grond
Bouwjaar: 1930
Gebruiksopp.: 115 m² (exclusief 49 m² garage/werkplaats)
Bruto inhoud: 465 m³
Kadastraal bekend: Vught sectie L nummer 2104
Staat van onderhoud: slecht
Aantal kamers: 7 (waarvan 4 slaapkamers)
Centrale Verwarming: gas-gevelkachels
Energielabel: G
Tuin: grote/diepe besloten achtertuin
Aanvaarding: in overleg

Een heel bijzonder object op een heel bijzondere locatie. In, of beter gezegd, aan de rand van het Vughtse centrum, direct nabij een groot aanbod aan winkels, scholen, theater, bibliotheek en het NS-station.
Een winkel-/woonhuis met geschiedenis. Dit pand is namelijk gebouwd voor de Tweede Wereldoorlog en in eigendom van en in gebruik geweest bij een bekende Vughtse ondernemersfamilie. Het bedrijf is al weer lang geleden verhuisd naar een voor deze tijd veel meer geschiktere (bedrijfs-) locatie. Het huis heeft echter tot op de dag van vandaag de woonfunctie behouden.

Beneden, voor aan de straat, bevindt zich de winkel en daarachter, zoals dat in die tijd gebruikelijk was, de huiskamer van het ondernemersgezin. Een aangebouwde serre (met openslaande deuren naar de grote diepe achtertuin), een woonkeuken, hal met trapportaal, kelderkast en helemaal achterin de wc. Boven, op de eerste verdieping vier slaapkamers en een badkamer. Een van de slaapkamers beschikt over een deur naar het plat dak/balkon. Verder is er nog een toegangsluikje naar de zolderruimte.

Links naast de winkel een bestraat voorterrein (geschikt om er bijvoorbeeld de eigen auto’s te parkeren) met toegang tot de grote en diepe garage annex werkplaats. Tussenmuur met afsluitbare poort als achterom. In het verleden was zo’n ‘achterom’ vooral in goed gebruik voor klanten die na sluitingstijd nog even een ‘vergeten’ artikel konden komen halen.

En zo lijkt de tijd er stilgestaan te hebben. Het pand, de werkplaats en de tuin, het is namelijk allemaal nog ‘origineel’ en daarmee helaas niet meer geschikt om er anno 2019 comfortabel te kunnen wonen. Alles, maar dan ook werkelijk alles moet hoognodig opgeknapt en gemoderniseerd worden. Voor de een zal dat betrekkelijk goed te doen zijn door (mede)zelfwerkzaamheid, terwijl het voor een ander een te grote klus zal zijn. Wellicht daarom als alternatief: de huidige bebouwing geheel slopen en op dit riante kavel een compleet nieuw huis bouwen. Hiervoor kunnen wij u het beste verwijzen inzage te nemen in het bestemmingsplan: www.ruimtelijkeplannen.nl

Om belangstellenden voor dit bijzondere object gelijke kans te bieden, houden wij een:
‘VERKOOP BIJ INSCHRIJVING’.

Op MAANDAG 15 APRIL TUSSEN 15.00 UUR en 17.00 UUR en op DINSDAG 16 APRIL TUSSEN 10.00 UUR en 12.00 UUR is er OPEN HUIS waarbij gelegenheid geboden wordt de woning aan binnen- en buitenzijde te bekijken en zo mogelijk ook met deskundigen te bezoeken/inspecteren.
Er is al een bouwkundig rapport aanwezig dat tijdens het OPEN HUIS ter inzage voor u klaar ligt of desgewenst nadien toegestuurd kan worden.

Indien u interesse heeft de woning aan te kopen, kunt u dat kenbaar maken door op uiterlijk VRIJDAG 19 APRIL 2019 tot 16.00 UUR EEN SCHRIFTELIJK BOD bij ons kantoor (buro t'sas makelaardij o.g. Dorpsstraat 27 te 5261 CJ Vught of info@tsas.nl) in te leveren. Het daartoe benodigde INSCHRIJFFORMULIER ligt voor u klaar tijdens het OPEN HUIS of wordt u desgewenst op andere wijze overhandigd of toegestuurd.
Het spreekt voor zich dat gunning mede op basis van de hoogte van inschrijving en (ontbindende) voorwaarden zal plaatsvinden.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 340.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 1930 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 115 m² Perceeloppervlakte 500 m² Inhoud 465 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energieklasse G Energie einddatum 04-04-2029 Verwarming Gaskachels Buitenruimte Tuin Achtertuin Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 3 auto(s). Isolatie Geen isolatie Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Slecht Onderhoud buiten Slecht Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Vught Sectie L Perceelnummer 2104 Oppervlakte 500 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar St.-Elisabethstraat 42, 5261 VN Vught

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.