Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwkavels Vught Zuid Kavel 16 in Vught 5262 LD

Bouwkavels Vught Zuid kavel 16

5262 LD Vught
€ 459.000,- v.o.n.
Verkocht
Bel of mail ons
+31736562649

Omschrijving

Dorps groen wonen in Vught Zuid. 42 kavels op locatie Vught-Zuid
Alle andere kavels zijn verkocht!!

In Vught is de locatie Vught Zuid in voorbereiding. De kavels in Vught zijn gelegen aan de zuidkant ter plaatse van Manege de Vughtse Hoeve. Hier worden 46 bouwkavels ontwikkeld waarvan er 42 door Ruimte voor Ruimte worden verkocht.

De kavels variëren van 522 tot...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Dorps groen wonen in Vught Zuid. 42 kavels op locatie Vught-Zuid
Alle andere kavels zijn verkocht!!

In Vught is de locatie Vught Zuid in voorbereiding. De kavels in Vught zijn gelegen aan de zuidkant ter plaatse van Manege de Vughtse Hoeve. Hier worden 46 bouwkavels ontwikkeld waarvan er 42 door Ruimte voor Ruimte worden verkocht.

De kavels variëren van 522 tot 1.053 m2 en liggen aan de Esscheweg en Bergenshuizensestraat.
De prijzen variëren van € 242.500 tot € 464.100 von. Inmiddels zijn bijna alle kavels verkocht. Wilt u deze kans niet missen? Neem direct contact op.

Projectwebsite: http://www.ruimtevoorruimte.com/bouwgrond-project/vught

Ruimte voor Ruimte heeft de 10 voordelen van nieuwbouw voor u op een rij gezet.

1.Lage bouw-, architecten en bouwbegeleidingskosten
Op dit moment zijn de bouwkosten ongekend laag en kunt u rekenen met een m3 prijs van € 300,- tot € 325,-. Enkele jaren geleden was dit nog meer dan € 500,- euro per m3. Tevens zijn de architecten- en bouwbegeleidingskosten bijzonder laag.

2. Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning biedt ook nog andere financiële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting zoals op een bestaande bouw woning en bespaart bovendien fors op uw energiekosten. Bovendien is de rente nog steeds historisch laag. Wij kunnen vrijblijvend adviseren bij uw financiering.

3. Onderhoudsvriendelijk
U heeft de eerste 10 jaren sowieso nauwelijks onderhoud en vele garanties op uw materialen en uw droomwoning.

4. Duurzaam en verantwoord
U kunt gebruik maken van de meest duurzamere materialen en zo bijdragen aan een beter milieu en alle energiebesparende technieken toepassen die u een mooie besparing opleveren.

5. Dubbele renteaftrek van uw hypotheek gedurende 4 jaar
Indien u een kavel koopt is het nog steeds mogelijk om gedurende 4 jaar van een dubbele renteaftrek te profiteren. De eerste 2 jaar op uw nieuwe woning in aanbouw en uw bestaande woning. De volgende 2 jaar op uw nieuwe woning en uw oude woning.

6. Energiezuinig
Het dak, gevels en vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een bestaande woning. De nieuwbouwwoningen die na 2011 zijn ontwikkeld voldoen minimaal aan het energiezuinige label A++. Hierdoor profiteert u dan ook van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning (-25%).

7. Subsidie op energiezuinige woning
Energiezuinige huizen zijn beter voor het milieu en goedkoper. Vanuit de overheid wordt de toepassing naar energiezuiniger en duurzamer woningen gestimuleerd middels allerlei soorten regelingen. Denk hierbij aan subsidieregelingen voor zonnepanelen en isolatie.

8. Aangename temperatuur, vernieuwende technieken
Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen uitgerust met energiezuinige vloerverwarming, waardoor u een aangenamere temperatuur heeft en bovendien meer inrichtingsvrijheid en ruimte in uw woning. U kunt in deze tijd ook gebruik maken van de nieuwere technieken zoals warmtekoppelingen en koude-/warmte opslag.

9. Gezond en veilig
U kunt uw woning direct voorzien van energiezuinige ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, professioneel rookalarm en inbraakwerend hang- en sluitwerk is iets wat standaard wordt meegenomen in deze tijd.

10. Uw eigen droomwoning
Last but not least kunt u op deze manier echt uw eigen droomwoning creëren, met de exacte architectonische uitstraling die bij u past, een woning helemaal ingedeeld naar eigen ontwerp, materialen en afwerkingsniveau wat bij u past. Nu verantwoord investeren in nieuwbouw geeft perspectief op rendement in de toekomst. Bovendien is een droomwoning bouwen leuk.

Deze vrijblijvende informatie wordt aan meerdere belangstellenden verstrekt. De informatie is met zorg samengesteld, doch buro t’sas aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. De maten zijn circa-maten.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 459.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 1008 m² Kadasteroppervlakte 1008 m² Kadastrale gegevens Gemeente Vught Sectie D Perceelnummer 16 Oppervlakte 1008 m²
Route van naar Bouwkavels Vught Zuid kavel 16, 5262 LD Vught

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.