Mijn favorieten

Vrijblijvend inschrijfformulier

Huis kopen in Vught of Den Bosch 
Wilt u een woning kopen in Vught of omstreken? Buro t’ Sas helpt u graag verder. Of u nu op zoek bent naar een historisch stadspand in Den Bosch, een villa in Vught of een woonboerderij in het buitengebied, wij weten de mooiste huizen voor u te vinden. 

Netwerk 
Buro t’ Sas bestaat al meer dan veertig jaar en heeft in die tijd een groot netwerk opgebouwd. We hebben goede contacten in de hele regio en staan bekend als deskundig en betrouwbaar. 

Wat doen we voor u? 
Het begint allemaal bij goed luisteren. Vervolgens vertalen we uw woonwensen naar een concrete zoekopdracht. Als we uw droomhuis hebben gevonden, gaan we samen het aankoopproces in. Terwijl u enthousiast en eager bent, blijven wij koel en zakelijk. We kijken bijvoorbeeld zorgvuldig of er gebreken of beperkingen zijn en of er een bouwkundige keuring wenselijk is. Natuurlijk voeren wij voor u de onderhandelingen. Vervolgens stellen wij de koopovereenkomst op en begeleiden u bij de uiteindelijke levering van de woning en het bezoek aan de notaris voor de overdracht.
Kortom, wij regelen het aankooptraject van A tot Z.

Van Vught tot ver daarbuiten
Buro t’ Sas is onder meer actief in Vught, Den Bosch, Cromvoirt, Helvoirt en Haaren, Sint-Michielsgestel, Berlicum, Rosmalen, Vlijmen en Heusden.
Uw gegevens
Zoek in plaatsen:
  1. Kies een provincie *

Financieel
Woning kenmerken:
Type woning