Mijn favorieten

Taxatie & Aankoopbegeleiding

Taxatie & aankoopbegeleiding in Vught en omstreken
Taxeren en aankopen is een vak apart. Het vraagt om specifieke kennis en ervaring. Buro t’ Sas is al decennialang werkzaam in Vught, Den Bosch en alle omliggende plaatsen. Wij kennen de huizenmarkt hier als geen ander. Gecombineerd met onze deskundigheid en nauwkeurigheid komen we tot een juiste waardebepaling.  

Gecertificeerd
Buro t’ Sas is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Dat betekent dat we bevoegd en gecertificeerd zijn om alle taxaties te mogen uitvoeren. Uw taxatieopdracht is dus in goede handen. Het wordt zorgvuldig en snel uitgevoerd. En het belangrijkste: het wordt door alle financiële instellingen geaccepteerd. 

Taxatierapport
U heeft een officieel taxatierapport nodig bij de aan- of verkoop van een huis, een verbouwing, een hypothecaire financiering of bij een boedelverdeling door nalatenschap of echtscheiding. De kosten van een taxatierapport zijn van verschillende factoren afhankelijk: zoals grootte of complexiteit van het object. We rekenen de specifieke kosten graag voor u voor. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Aankoopbegeleiding
U heeft een woning gezien of het wil maar niet lukken om de juiste woning te vinden, wellicht dat het team van Buro t' Sas u daarin kan bijstaan. We zorgen dat u onder de juiste begeleiding de juiste beslissingen kan maken. Wij kunnen u in dit moeilijke en leuke proces volledig bijstaan zoals u dat wenst. Alles is daarin maatwerk uiteraard, geen transactie is volledig hetzelfde. Neem ook hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring